Despre noi

Societate comerciala specializata in domeniul constructiilor infiintata in anul 2002, din initiativa unor specialisti entuziasti care au vrut sa ofere clientilor o alternativa despre ceea ce inseamna o executie de lucrari de constructii, bazata pe 4 coordonate:

CALITATEA in serviciile oferite clientilor;

RAPIDITATE in livrarea produselor catre clienti;

PROFESIONALISMUL personalului implicat;

CORECTITUDINEA in relatia cu clientul.

In conditiile respectarii cu strictete a celor 4 coordonate stabilite in relatiile de colaborare cu clientii, firma a cunoscut o dezvoltare tehnico-economica buna.

Misiunea S.C. EURODACOS S.R.L. este aceea de a oferi servicii si produse de calitate clientilor sai si de a-si imbunatati performantele in functie de cerintele in continua schimbare ale clientilor şi tendintelor de dezvoltare si inovare ale pietei de profil, selectandu-si cu atentie partenerii in vederea mentinerii si imbunatatirii calitatii serviciilor.

Preocuparea noastra constanta este raportul calitate – performanta – pret. Produsele si serviciile noastre sunt realizate sub controlul strict al calitatii si se adapteaza continuu la exigentele pietei pentru a fi competitiva in toate segmentele pietei.

Pe parcursul celor 16 ani de activitate, în calitate de Antreprenor General, împreună cu subantreprenorii de specialitate, S.C. EURODACOS S.R.L. a finalizat sau sunt în curs de finalizare proiecte complexe de construcţii având componente specifice de:

  • Lucrari de constructii: civile, industriale si edilitare; retele de transport si distributie a apei potabile; retele de transport ape menajere si pluviale;
  • Lucrari hidrotehnice: lucrari de captarea apei; lucrari de tratarea si potabilizarea apei; lucrari de epurarea apei menajere;
  • Lucrari de consolidare si protectie amplasamente: lucrari de demolare, dezafectare cladiri si pregatire a terenurilor pentru noi proiecte de constructii; lucrari de demontare si dezasamblare instalatii/linii tehnologice industriale; lucrari de terasamente; lucrari de ameliorare si imbunatatiri funciare impotriva alunecarii sau eroziunii solului; lucrari de inchidere depozite de deseuri;
  • Lucrari de drumuri si infrastructura rutiera: consolidari, sisteme de colectare si transport ape pluviale, structuri rutiere, trotuare si piste biciclete.

Pentru dezvoltarea societatii si alinierea ei la noi standarde, periodic se fac investitii in ceea ce priveste achizitionarea de utilaje si echipamente, calificarea personalului in diferite specializari.

Societatea dispune de o gama larga de echipamente si utilaje necesare executarii lucrarilor de constructii.

S.C. EURODACOS S.R.L va sta la dispozitie pentru orice solicitare privind prestarea de lucrari cu utilaje ce permit executarea unor lucrari complexe cu tehnologii aplicate si personal calificat, transformandu-ne in parteneri ideali pentru realizarea unor proiecte variate si complexe in domeniul constructiilor.

Seriozitatea si corectitudinea ce caracterizeaza organizatia reprezinta elemente esentiale in relatiile cu partenerii. Acestea au condus la cresterea credibilitatii organizatiei, reclama fiind asigurata in cea mai mare parte prin recomandari facute de partenerii nostri.