Lucrari de demolare Calafat

Proiect: Inchidere capacitati productie, demolarea si sortarea materialelor rezultate, creare facilitati si schimbare destinatie fabrica Roquette - Calafat

In cadrul acestui proiect, au fost executate taieri in subansamble si demontari coloane tehnologice din conducte de otel inox de diferite diametre, demontari rezervoare din otel inox, demontari bazine din polstif, tabla otel inox de diferite volume, demontari echipamente tehnologice, pasarele, demontari instalatii electrice si de automatizari etc.

Sortarea si predarea materialelor contaminate: placi de azbociment, vata de sticla, plastice, cartoane bituminate, bitum, etc... la firmele specializate in vederea neutralizarii. Au fost executate lucrari de demolare/demontare structuri din beton armat, spargeri betoane din fundatii platforme si bazine de beton armat, concasarea betoanelor rezultate din demolari si sortarea armaturilor din otel beton, formare depozite din materialul sortat si concasat.

Realizarea utilitatilor: bransament de apa, canal, bransament electric, instalatii electrice si de forta, etc... pentru punerea in functiune a cladirilor ramase dupa demolare, refacere capacitati pentru noua destinatie.

Loading...